0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kampen

Contact opnemen

Bent u op zoek naar professionele ongediertebestrijding? Of het nu om kakkerlakken, muizen of vliegen gaat: de experts van de door ons aangedragen professional weten wel raad. Voor preventie bent u eveneens aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang expert in ongediertebestrijding en staan in Kampen en omgeving altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606