085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen

Contact opnemen

Bent u op zoek naar professionele ongediertebestrijding? Of het nu om kakkerlakken, muizen of vliegen gaat: de experts van de door ons aangedragen professional weten wel raad. Voor preventie bent u eveneens aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang expert in ongediertebestrijding en staan in Kampen en omgeving altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 085 - 106 1600. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606