0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kampen

Steenmarters in Kampen

Op steenmarters werd veel gejaagd. Geen wonder, want het dier heeft een prachtige vacht. Er werd zo veel op de beestjes gejaagd dat de soort met uitsterven werd bedreigd. Daarom is de steenmarter sinds decennia een beschermde diersoort. Zijn beschermde status bleek succes te boeken: vandaag de dag zijn er weer veel meer steenmarters in ons land te vinden.

Problemen met steenmarters

Er is echter ook een keerzijde aan de hernieuwde opmars van de steenmarter. Dit dier, dat wel wat weg heeft van een slanke kat, zorgt de laatste jaren namelijk voor steeds meer overlast. Vooral verhalen over deze beestjes die schade bij auto’s aanrichten zijn regelmatig in het nieuws. Ook op zolder of in de schuur kunnen deze dieren zich ophouden en voor problemen zorgen. Door de beschermde status mag de steenmarter echter niet gevangen of gedood worden.

Oplossing voor de overlast in Kampen

Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om de overlast van steenmarters op te lossen. Daarvoor kunt u het best een professional inschakelen. De medewerkers van de door ons aangedragen professional hebben veel ervaring met het verjagen van steenmarters. Heeft u ook problemen met deze dieren? Neem dan contact met ons op. We komen met veel plezier bij u in de regio Kampen langs om voor een diervriendelijke oplossing te zorgen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606