085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen

Steenmarters in Kampen

Op steenmarters werd veel gejaagd. Geen wonder, want het dier heeft een prachtige vacht. Er werd zo veel op de beestjes gejaagd dat de soort met uitsterven werd bedreigd. Daarom is de steenmarter sinds decennia een beschermde diersoort. Zijn beschermde status bleek succes te boeken: vandaag de dag zijn er weer veel meer steenmarters in ons land te vinden.

Problemen met steenmarters

Er is echter ook een keerzijde aan de hernieuwde opmars van de steenmarter. Dit dier, dat wel wat weg heeft van een slanke kat, zorgt de laatste jaren namelijk voor steeds meer overlast. Vooral verhalen over deze beestjes die schade bij auto’s aanrichten zijn regelmatig in het nieuws. Ook op zolder of in de schuur kunnen deze dieren zich ophouden en voor problemen zorgen. Door de beschermde status mag de steenmarter echter niet gevangen of gedood worden.

Oplossing voor de overlast in Kampen

Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om de overlast van steenmarters op te lossen. Daarvoor kunt u het best een professional inschakelen. De medewerkers van de door ons aangedragen professional hebben veel ervaring met het verjagen van steenmarters. Heeft u ook problemen met deze dieren? Neem dan contact met ons op. We komen met veel plezier bij u in de regio Kampen langs om voor een diervriendelijke oplossing te zorgen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606