038 - 799 99 48

Ongediertebestrijder in Kampen nodig?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Kampen

Vliegen zijn er in alle soorten en maten. In een mooie zomer treft u waarschijnlijk behoorlijk wat exemplaren in uw omgeving aan. Dat kan hinderlijk zijn, maar een heuse vliegenplaag is nog een stapje vervelender. In dat geval heeft u te maken met een zeer grote hoeveelheid van deze insecten. Aangezien ze ook nare ziekten kunnen verspreiden is snel ingrijpen bij een plaag van groot belang. Voor een succesvolle aanpak schakelt u een professional in. In de regio Kampen kunt u terecht bij onze specialisten. We beschikken over een ruim assortiment aan middelen en hebben bovendien jarenlange ervaring. Ook voor muggen bestrijden kunt u bij ons aankloppen. Deze insecten verstoren uw nachtrust en bezorgen u jeukende bulten. Onze vakmannen verwijderen al jarenlang muggen, vliegen en rioolvliegjes. Wij helpen u van het ongedierte af!

Rioolvliegjes en rioollekkage

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, vindt u normaal gesproken in het riool. Soms treft u ze echter ook daarbuiten aan. Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een rioollekkage. De motmuggen komen dan door een scheurtje in het riool naar buiten. Ze nemen daarbij allerlei onhygiënische bacteriën mee. Kom daarom snel in actie!

Met welke muggen, vliegen en rioolvliegjes u ook te maken heeft: wij staan voor u klaar. We komen met plezier naar u in Kampen of omgeving toe om de overlast te verhelpen. Voor vlugge en vakkundige service bent u bij De vakman aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Kampen, Heerenveen, Meppel, Harderwijk, Zwolle, Emmeloord, Lelystad, Almere, Amsterdam.

Hoofdvestiging