038 - 799 99 48

Ongediertebestrijder in Kampen nodig?

Wespen bestrijden in Kampen

Het is een ongewenst bijeffect van een mooie zomer: wespen. Deze insecten zorgen bij veel mensen voor overlast en irritatie. Omdat deze diertjes vlug steken is een wespenplaag extra vervelend. Wilt u zelf de wespen bestrijden? Wees dan voorzichtig. Een wespennest benaderen is niet zonder gevaar. Heeft u hier geen ervaring mee? Laat dit dan over aan een professional. In de regio Kampen kunt u rekenen op onze specialisten. Met onze vlugge service en vakkundige aanpak zijn wij u met plezier van dienst!

Zelf een wespennest verwijderen?

Dit raden we u in de meeste gevallen af! Alleen als u er helemaal zeker van bent dat het nest niet meer gebruikt wordt, kunt u dit doen. Als u hier niet honderd procent van overtuigd bent raden we u aan om een professional in te schakelen. Wij beschikken over speciale kleding en geschikte hulpmiddelen. Zo kunnen wij de wespen bestrijden op een veilige en verantwoorde wijze.

Neem contact op

Heeft u te maken met een wespenplaag? Neem dan contact met ons op. U kunt De vakman telefonisch bereiken via 038 - 799 99 48. Na uw telefoontje komen we zo snel mogelijk bij u in Kampen of omgeving langs. Dan kunt u weer genieten van een overlastvrije omgeving!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Kampen, Heerenveen, Meppel, Harderwijk, Zwolle, Emmeloord, Lelystad, Almere, Amsterdam.

Hoofdvestiging