0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kampen

Wespen bestrijden in Kampen

Het is een ongewenst bijeffect van een mooie zomer: wespen. Deze insecten zorgen bij veel mensen voor overlast en irritatie. Omdat deze diertjes vlug steken is een wespenplaag extra vervelend. Wilt u zelf de wespen bestrijden? Wees dan voorzichtig. Een wespennest benaderen is niet zonder gevaar. Heeft u hier geen ervaring mee? Laat dit dan over aan een professional. In de regio Kampen kunt u rekenen op onze specialisten. Met onze vlugge service en vakkundige aanpak zijn wij u met plezier van dienst!

Zelf een wespennest verwijderen?

Dit raden we u in de meeste gevallen af! Alleen als u er helemaal zeker van bent dat het nest niet meer gebruikt wordt, kunt u dit doen. Als u hier niet honderd procent van overtuigd bent raden we u aan om een professional in te schakelen. Wij beschikken over speciale kleding en geschikte hulpmiddelen. Zo kunnen wij de wespen bestrijden op een veilige en verantwoorde wijze.

Neem contact op

Heeft u te maken met een wespenplaag? Neem dan contact met ons op. U kunt de door ons aangedragen professional telefonisch bereiken via 0800 255 3733. Na uw telefoontje komen we zo snel mogelijk bij u in Kampen of omgeving langs. Dan kunt u weer genieten van een overlastvrije omgeving!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606