038 - 799 99 48

Ongediertebestrijder in Kampen nodig?

Kakkerlakken in Kampen

Kakkerlakken houden van voedselrestjes, van kruimels en van vet. Geen wonder dus dat ze vaak in de keuken te vinden zijn. Deze beestjes planten zich snel voort en kunnen bovendien nare ziektes verspreiden. Signaleert u deze ongewenste diertjes in uw omgeving? Grijp dan vlug in om een heuse plaag te voorkomen! Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Kakkerlakken bestrijden kunt u met een gerust hart overlaten aan onze experts. In Kampen en omgevingĀ helpen de ongediertebestrijders van De vakman u vlug van de overlast af. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u al te maken met kakkerlakken? Dan is een rigoureuze schoonmaak vereist. Elke kruimel moet worden weggehaald en geen doekje mag blijven rondslingeren. Ook kunt u ’s avonds een vochtige dweil klaarleggen. De kakkerlakken kruipen eronder, waardoor u ze de volgende morgen kunt opvegen. Lijmvallen kunnen eveneens effectief zijn, net als bestrijdingsmiddelen die u in de winkel koopt.

Soms is echter een grootsere aanpak nodig. In dat geval doet u er verstandig aan om een professional in te schakelen. Onze experts zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 038 - 799 99 48. We komen dan zo snel mogelijk naar u in de regio Kampen toe. Kakkerlakken in huis of in uw bedrijf? Op onze service kunt u rekenen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Kampen, Heerenveen, Meppel, Harderwijk, Zwolle, Emmeloord, Lelystad, Almere, Amsterdam.

Hoofdvestiging