0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kampen

Bedwantsen in Kampen

Wist u dat veel mensen ongewenste souvenirs mee naar Nederland nemen na hun vakantie? Het gaat om bedwantsen. Deze kleine insecten zijn in veel hotelkamers te vinden en komen in uw koffer mee naar huis. Dat is bijzonder vervelend! Bedwantsen zorgen namelijk voor bulten die behoorlijk jeuken. Ze zijn vooral in slaapkamers te vinden en voeden zich met bloed. Omdat ze zich in kleine gaten en kieren ophouden, kan het behoorlijk lastig zijn alle exemplaren te verwijderen. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? In de regio Kampen staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor een vlugge en vakkundige oplossing!

Bedwantsen bestrijden

Constateert u bedwantsen in huis? Het zal waarschijnlijk om de slaapkamer gaan, omdat deze beestjes hier het gemakkelijkst aan hun voedsel – uw bloed – kunnen komen. Bij een plaag is het daarom belangrijk om de bedwantsen in de slaapkamer te isoleren, zodat ze zich niet naar andere vertrekken kunnen begeven. U heeft misschien de neiging om meteen al het beddengoed uit te gaan wassen als u een bedwantsenoverlast constateert. Dat is begrijpelijk, want door op minstens 60 graden te wassen kunt u van de bedwantsen af komen. Wees hierbij wel voorzichtig! Doordat u beddengoed naar de wasmachine brengt kunt u namelijk onbedoeld de bedwantsen verspreiden.

Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over onze manier van werken! Ook komen we met plezier bij u in Kampen langs om de problemen te verhelpen. Bedwantsen bestrijden? Op de door ons aangedragen professional kunt u rekenen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606