085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kampen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen

Aanbieding muizenbestrijding Kampen

Door jaren ervaring in steden als Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Utrecht, Zwolle en Kampen is voor ons geen muizenuitdaging te groot of onze kennis te klein.

Heeft u muizen in huis? Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding in de vorm een pakket. U kunt uit twee pakketten kiezen. Ons doel is uw muizenproblematiek zo snel mogelijk op te lossen, zodat u uw woongenot en werkplezier weer kunt hervatten.

Onze pakketten

Pakket A

€ 179,85 inclusief btw met 6 maanden garantie

  • Hiervoor krijgt u drie bezoeken waarin we het probleem lokaliseren, muizen vangen en of vergiftigen.
  • Hierin worden ook ongedierte technische gaten gedicht tot een grote van maximaal 10 cm. Voor grotere gaten zal er een meerprijs gerekend worden en deze zal met u besproken worden.
  • Bij het derde bezoek doen wij een nacontrole en, indien nodig nog een service handeling. Mocht u na de garantie termijn toch weer last krijgen van muizen, dan betaalt u nog steeds het tarief van €59,95 per bestrijding.

Pakket B

€269,85 inclusief btw met 12 maanden garantie

  • Hiervoor krijgt u vijf bezoeken waarin we het probleem lokaliseren, muizen vangen en of vergiftigen.
  • Dit pakket wordt aangeraden als u in het centrum of in een oud gedeelte van een stad woont. Ook is het vaak aan te raden als u meer dan drie maanden last heeft van muizen.
  • Hierin worden ook ongedierte technische gaten gedicht tot een grote van maximaal 10 cm.  Voor grotere gaten zal er een meerprijs gerekend worden en die zal met u besproken worden.
  • Bij het derde bezoek doen wij een nacontrole en, indien nodig nog een service handeling. Mocht u na de garantie termijn toch weer last krijgen van muizen, dan betaalt u nog steeds het tarief van €59,95 per bestrijding.

Let wel: bovengenoemde pakketten zijn zeer scherp geprijsde actie tarieven. Normaal hanteren wij €85,- per bestrijding. Wanneer u eenmaal heeft gekozen voor een pakket, dan voeren wij deze ook zoals beloofd uit. Wij doen niet aan restitutie. Mocht het zo zijn dat u tegen het advies van een van onze bestrijders liever pakket A kiest, maar u eigenlijk B nodig heeft, dan kunt u voor een eenmalige bijbetaling van €90,- inclusief btw alsnog gebruik maken van pakket B en diens garantie bepaling.

Muizen en ratten bestrijden

In doe-het-zelf winkels zijn veel middelen te koop om zelf muizen en ratten te bestrijden of te verjagen. Daarbij kunt u denken aan de bekende muizenval of aan bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn echter niet alleen schadelijk voor de muis of rat, maar vaak ook voor uw eigen gezondheid en voor het milieu. Bij een grote ratten- of muizenplaag is het daarom verstandig om dit aan een expert over te laten. Zij hebben meer mogelijkheden om de problemen te verhelpen.

Schakel daarom gerust onze professionals in. Wij zorgen er in Kampen en omgeving voor, dat de knaagdierenoverlast wordt opgelost. Dit doen wij goed en gunstig, met respect voor uw veiligheid en het milieu. Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u er graag alles over!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kampen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606